Als buitenschoolse opvang bieden wij na schooltijd en in de vakanties een leuke opvang voor uw kind(eren), met verschillende leuke activiteiten. Dit doen wij niet alleen op het gebied van sport en spel, maar ook op diverse andere gebieden zoals; Cultuur, techniek, muziek, dans, drama en gezonde voeding. In de vakanties organiseren wij ‘evenementen’ met allerlei leuke activiteiten voor uw kind.
Als gekozen partner van de scholen maken wij samen met de drie basisscholen op het Hogeland deel uit van het IKC ‘Rijk in de Wijk’, en organiseren wij in het kader van kennismaken met elkaar het evenement ‘Move and Meet’. Naast leuke activiteiten voor de kind(eren) is er tijdens dit evenement tevens ruimte om advies/informatie in te winnen over de voordeligste en slimste opvang van uw kind(eren). Hierbij valt te denken aan flexibele vakantieweken en op maat af te nemen uren. Terwijl uw kind(eren) onder begeleiding bezig zijn kunt u onder het genot van een kop koffie een inzage krijgen in al onze leuke activiteiten. Daarnaast kunt u kennismaken met al onze vaste, enthousiaste pedagogisch medewerkers!
De ‘Move and Meet’ zal in het teken staan van het thema feest. Kinderen mogen deze middag verkleed komen, zodat deze middag alleen nog maar feestelijker wordt!
Hieronder een aantal van de festiviteiten:
– Muziek en dans gericht op het thema feest;
– Sport- en spel (zeskamp en apenkooi, verdeeld over twee verschillende ruimtes);
– Gezonde voeding (het maken van een lekkere gezonde traktatie);
– Schminken;
– Fotoshoot ;
– Knutselen (een fotolijstje maken voor de foto van de shoot!);
– Stormbaan (als het weer het toelaat);
– Advies en informatie.
Nog een aantal praktische zaken:
• Locatie: BSO Anders en basisschool ‘het Wooldrik’
• Adres: Celsiusstraat 10
• Wanneer: Dinsdag 24 februari (voorjaarsvakantie)

• Tijd: 13.00 uur tot 16.00 uur
• Voor wie: Alle kinderen uit de wijk! (Kinderen onder de 4 jaar onder begeleiding)
• Kosten: Gratis!
• Contactpersoon: Richelle ten Kleij (Ped. Med. BSO Anders). Tel.nr.: 06-13 77 46 20rennende-kinderen