Als organisatie vinden wij het erg belangrijk om met de kinderen veel aandacht te besteden aan Sport en Bewegen. Dit stimuleert zelfvertrouwen, zelfstandigheid, aanpassingsvermogen en het respect hebben voor elkaar.
Dit vraagt echter ook iets van onze medewerkers, namelijk: gezonde en betrokken medewerkers die met plezier en overtuiging werken aan de toekomst van deze kinderen.

Mede hierdoor hebben wij dankzij een subsidieregeling van het Europees Sociaal Fonds “Hebbes Vitaal” in het leven geroepen. Dit project heeft als doel om meer mensen langer en productief aan het werk te houden en in te zetten op leeftijdsbewust personeelsbeleid. De projecten zijn gericht op het bevorderen van de vitaliteit, persoonlijke ontwikkeling en sociale werkomgeving. Hiermee willen wij een bijdrage leveren aan al onze werknemers om nu en in de toekomst gezond, gemotiveerd en productief aan het werk te kunnen zijn.

Binnen KOV Hebbes is een taskforce opgericht om in samenwerking met de adviseur van Pro-Bewegen de behoeften van onze medewerkers te inventariseren en hiermee doelgericht aan de slag te kunnen gaan.