Zondag 16 maart 2020

Beste ouders en verzorgers,

Zoals inmiddels bij velen bekent zal de kinderopvang tot 6 april 2020 zijn gesloten. Wij hebben gemeend voor ouders in vitale beroepen onze opvang open te stellen.
Dat betekent voor dit moment dat onze kinderopvang en BSO locatie aan de Geessinkweg open zijn. LET op: deze openstelling is enkel bedoeld voor kinderen waarvan de ouders in de vitale beroepen werkzaam zijn. De meeste van deze ouders hebben contact gehad met een van onze medewerkers.
Mede omdat dit een bijzonder situatie betreft hebben wij onze hygiëne maatregelen aangescherpt. Alle kinderen wassen bij binnenkomst hun handen en worden getemperatuurd. Bij 38 graden of hoger zijn wij genoodzaakt uw kind te weigeren. Wij houden ons strikt aan de maatregelen zoals het RIVM deze hanteert.
Ook voor nu geldt, hou de Konnect app in de gaten ,daarin houden wij u op de hoogte.

Met vriendelijke groeten,

Silvia Dokter en Maureen Welhuis