Beste ouders/ verzorgers,

In dit schrijven informeren wij u graag over de gevolgen van de aangepaste maatregelen m.b.t. het corona virus die ons kabinet gisterenavond aan ons allen bekent heeft gemaakt.
– Na de meivakantie, vanaf 11 mei, mogen wij onze deuren weer openen voor de reguliere opvang. Hoe fijn is dat!
– Wij openen onze deuren voor alle Hebbeskinderen en kijken hier enorm naar uit. Natuurlijk nemen wij wel de maatregelen die noodzakelijk zijn om de kinderopvang op een goede en gezonde manier te kunnen blijven aanbieden.
– Wij zorgen ervoor dat deze maatregelen vóór 11 mei helder en duidelijk aan u worden gecommuniceerd.
– Vanaf 11 mei is ‘de opvangkalender’ in Konnect weer leidend. Deze moet kloppend zijn om goede personeel roosters te maken. Vooral door de wisselende basisschoolroosters zal dit voor de BSO/ VSO extra uitdagend zijn. Hierbij vragen we echt de hulp van u als ouder om dit secuur en consequent door te geven.
– Wij bieden tot 11 mei enkel noodopvang aan, dit voor ouders die werkzaam zijn in de cruciale beroepen. Deze noodopvang vindt zowel voor kinderopvang als voor buitenschoolse opvang plaats aan de Geessinkweg.
– Kinderen voor de noodopvang kunt u aanmelden via info@kov-hebbes.nl. Graag 24 uur van te voren. Opvang voor maandag (of dinsdag 28 april) aangeven op vrijdag voor 12 uur.
– de 24 uursnoodopvang blijft ook bestaan, deze vindt plaats aan de Haaksbergerstraat 236
– Kinderen die ziekte verschijnselen vertonen en/ of koorts hebben kunnen niet worden opgevangen. Kinderen worden bij aanvang van de opvang getemperatuurd. De richtlijnen van het RIVM zijn hierin leidend.

Wij wensen een ieder heel veel gezondheid toe en heel graag tot heel snel, al over twee weken!

Warme groet,

Namens alle medewerkers van KOV-Hebbes
Silvia en Maureen