Beste ouders / verzorgers,

Graag informeren wij u over de eigen bijdrage die u terug gaat ontvangen m.b.t de kosten voor de kinderopvang. Onze regering heeft besloten om u naast het door betalen van de kinderopvangtoeslag ook tegemoet te komen in uw eigen bijdrage. Deze zal in juni/ juli direct aan de ouders worden uitgekeerd. Meer informatie hierover vindt u in de bijlage. Dit is een kopie van de site van Rijksoverheid. naar de site

Morgenavond zal premier Rutte ons wederom toespreken over de maatregelen die onze overheid neemt en wellicht zal aanpassen. Omdat het erg lastig is vooruit te lopen op deze persconferentie informeren wij u woensdag 22 april over de eventuele aanpassingen en de gevolgen die u hiervan gaat ondervinden.

Voor nu blijf vooral gezond en we spreken we elkaar woensdag 22 april.

Met een warme groet, nog steeds op afstand,

Namens alle medewerkers van
KOV-Hebbes

Link naar info Rijksoverheid betreffende de bijdrage kinderopvang.