Beste ouders en verzorgers,

Zojuist zijn er door de overheid ingrijpende maatregelen genomen om het Coronavirus in te dammen.

Een van deze maatregelen is;
Sluiting van scholen en kinderopvang tot 17 januari 2021 m.u.v. kwetsbare kinderen en/of waarvan de ouders in “Vitale beroepen” werkzaam zijn.

Dit heeft per direct gevolgen voor u:

Per direct zijn wij genoodzaakt al onze locaties te sluiten. Vanaf morgen , woensdag 16 december 2020, zal onze noodopvang plaatsvinden aan de Geessinkweg 250, net als onze BSO opvang (Geessinkweg 246a). Werkt u in de zorg, bij de brandweer, bij de politie, in de supermarkt of andere vitale beroepen, laat het ons dan per omgaande weten. Wij willen graag weten of u uw kind komt brengen en wanneer. Wij facilitairen de kinderopvang voor u . Zo kunnen wij er samen met u voor zorgen dat u daar kunt zijn waar u zo nodig bent. Wij vragen u wel kritisch te zijn of de opvang écht nodig is. Zo kunnen wij de opvang voor u, de kinderen en onze collega’s veilig houden.

Hoe kunt u aanmelden?

Vandaag tot 15:00 uur kan er worden aangemeld voor deze week (week 51). Direct een langere periode mag natuurlijk ook. Tot a.s. maandag 15:00 uur kan er worden aangemeld tot en met 17 januari. Bij een latere aanmelding loopt u het risico dat het niet mogelijk is.

Aanmelden gaat per mail via info@kov-hebbes.nl

Welke informatie hebben wij nodig (onvolledige mails kunnen wij niet verwerken):
Voornaam + achternaam kind
Telefoonnummer
Leeftijd
Beroep ouder 1
Beroep ouder 2
Benodigde opvangdagen + breng- haaltijden

Houd u aan deze aanmeld tijden, op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat er tijdens de noodopvang voldoende mensen worden ingepland. Wij willen zoveel mogelijk bekende gezichten voor uw kind op de groepen in roosteren. Mocht u op het laatste moment de opvang toch niet nodig hebben, wilt u hem of haar dan afmelden in Konnect? Wij gaan de noodopvang planning terug plannen via Konnect (anders dan tijdens de eerste lock-down).

Let op: De kinderopvang zit DICHT met uitzondering voor ouders die in vitale beroepen werkzaam zijn.  En u brengt natuurlijk uw kind niet als het; hoest, keelpijn heeft, benauwd is, niest of koorts heeft. Wees hierbij ook kritisch.
In de bijlage treft u een opsomming aan van de richtlijnen en de compensatieregeling.

Houd ook nu weer de Konnect-app goed in de gaten. Tot zover. Bedankt voor het meedenken .

Met vriendelijke groet,
Het management TEAM

Kinderopvang Hebbes