Hebbes


kindervoetjesHebbes, een kinderopvang met de nadruk op: Kleinschaligheid en Sport & Bewegen!
Wij vinden het als organisatie erg belangrijk om veel aandacht te besteden aan Sport en bewegen. Dit stimuleert namelijk op enorm veel vlakken de ontwikkeling van een kind in elke leeftijdsgroep:
• Het bevordert een goede motorische, sociale, emotionele en cognitieve ontwikkeling.
• Het stimuleert zelfvertrouwen, zelfstandigheid, aanpassingsvermogen en het respect hebben voor elkaar.

Alle kinderen vanaf 2 jaar kunnen dan ook minimaal 1x per week meedoen aan onze spel- en beweegactiviteiten. Uiteraard besteden wij ook aandacht aan het op een speelse manier bewegen met de jongere kinderen.

Hebbes villa’s
Wij hebben de beschikking over bijzondere panden aan de Hengelosestraat en Haaksbergerstraat, onze Hebbes villa’s! Iedere locatie biedt plaats aan slechts 2 groepen, bestaande uit maximaal 16 kinderen per groep. Om de thuissituatie zoveel mogelijk te benaderen, werken wij met verticale groepen van 0 tot 4 jaar. In de praktijk komt het namelijk vaker voor dat een kind oudere en/of jongere broertjes/zusjes heeft, dan dat het meerdere leeftijdgenootjes om zich heen heeft.

Hebbes boerderij
Aan de Geessinkweg hebben wij onze prachtige Hebbes boerderij, welke op de begane grond 2 kinderopvanggroepen huisvest en op de eerste verdieping een derde kinderopvanggroep. Bovendien beschikt deze locatie over een eigen gymzaal. Al onze locaties hebben de beschikking over een ruime buitenspeelruimte.

BSO
Onze BSO locatie aan de G.J. van Heekstraat heeft zelfs een heus klimbos, waar kinderen van alle leeftijden wel een uitdaging vinden.

Peuterspeelzalen
Onder de Hebbes organisatie vallen ook de gezellige onderstaande peuterspeelzalen in Enschede: de Kiem, Alfonsus, de Zevenster, het Lang, het Wooldrik, Paulus, Prins Maurits en Twekkie.

Wij nodigen u van harte uit om eens een kijkje te komen nemen op één van onze locaties. Voor het maken van een afspraak voor een rondleiding kunt u contact opnemen met de locatie van uw keuze.