Kinderdagverblijf

Kinderopvang Hebbes heeft de beschikking over bijzondere panden, bijvoorbeeld onze Hebbes villa’s aan de Hengelosestraat en Haaksbergerstraat en onze boerderij aan de Geessinkweg.

Om de “thuissituatie” zoveel mogelijk na te bootsen heeft kinderopvang Hebbes gekozen voor verticale groepen van 0 tot 4 jaar. In de praktijk komt het namelijk vaker voor dat een kind oudere en/of jongere broertjes en/of zusjes heeft, dan dat het meerdere leeftijdsgenootjes om zich heen heeft.Dit doet een beroep op vooral de sociale competenties van een kind en dat gaat bijna als vanzelf.

En wat ook erg fijn is om te weten, dat al onze locaties beschikken over een ruime buitenruimte. Om even lekker te kunnen rennen of buitenspelen.

TikTik

Binnen onze kinderopvang kun je kiezen voor reguliere opvang van 07.00 uur ‘s ochtens tot 19.00 uur ‘s avonds, waarbij je elf uur betaalt of voor TikTik, waarbij je de keuze hebt om vanaf een blok van 7,5 uur per dag af te nemen. Konnect, ons ouderportaal, zorgt er eveneens voor dat je als ouder optimaal geïnformeerd bent over wat we op een dag zoal doen. Ook staan er op het ouderportaal regelmatig leuke foto’s van activiteiten.

Onze basis doelen borgen onze kwaliteit

Om onze kwaliteit zo hoog mogelijk te houden hebben wij ons een aantal basisdoelen gesteld:

Een thuis zijn voor jouw kind waar ieder kind volledig zichzelf kan en mag zijn en hierdoor tot een optimale ontwikkeling kan komen. In een veilige omgeving waar ook normen, waarden en cultuur worden overgebracht.

Onze Kinderdagverblijf locaties

Boerderij Geessinkweg

Contactgegevens

Geessinkweg 250
7544 RB Enschede
053 – 476 72 70
geessinkweg@kov-hebbes.nl

Villa Haaksbergerstraat

Contactgegevens

Haaksbergerstraat 236,
7513 EC Enschede
053 – 430 92 34
haaksbergerstraat@kov-hebbes.nl

Villa Hengelosestraat

Meer Info

Hengelosestraat 161,
7521 AB Enschede
053 – 436 27 99
hengelosestraat@kov-hebbes.nL