Peuteropvang het Wooldrik

Openingstijden

Maandag 08:30 – 12:30  
Dinsdag 08:30 – 12:30  
Woensdag 08:30 – 12:30  
Donderdag 08:30 – 12:30  
Vrijdag    

 

LRK registratie

Contactgegevens

Celsiusstraat 10
7535 DK Enschede
06-137 746 20
hetwooldrik@kov-hebbes.nl

VVE

Op al onze locaties bieden wij voor- en vroegschoolse educatie (VVE). VVE heeft als doel onderwijsachterstanden bij jonge kinderen te voorkomen. Daarom worden kinderen bij
KOV-Hebbes op een speelse wijze begeleid door middel van speciale programma’s zoals Piramide en Kaleidoscoop. Dit zijn landelijk erkende onderwijsprogramma’s die speciaal voor kinderen van 2 tot 4 jaar zijn ontwikkeld.

Bij KOV- Hebbes geloven we in een persoonlijke aanpak, elk kind verdient veel aandacht. Bij POV het Wooldrik bieden we peuteropvang op leeftijd en niveau van het kind. Zo kunnen we echt aandacht besteden aan de fase waarin het kind zich bevindt. Bij de jongste peuters werken we gericht aan de regels en rituelen. Hoe zit je in de kring, hoe speel je, hoe ga je om met speelgoed?
Bij de oudste kinderen is er vooral aandacht voor de zelfredzaamheid en de zelfstandigheid van kinderen in aanloop naar de basisschool. Hoe kleed je jezelf aan en uit, hoe ruim je op? Hier hoort bijvoorbeeld ook de ondersteuning van zindelijkheid bij. Onze groepen staan veelal gepland op elke doordeweekse ochtend.

Filosofie

Bij kinderopvang Hebbes stellen wij het belang van de kinderen centraal. Daarom hebben wij ervoor gekozen, in tegenstelling tot andere organisaties, de peutergroepen voornamelijk in de ochtend in te plannen.
Wij zorgen voor een goede voorbereiding op de basisschool.

Informatie

Kosten

Rondleiding

AANVRAGEN

06-137 746 20
hetwooldrik@kov-hebbes.nl

Inschrijven

k